Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2024 στην κατηγορία των "διπλών" στο τένις, στις ηλικίες κάτω των 16, στέφθηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια, Ελένη Χατζηαβραάμ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που έγινε στη Λάρισα.

 

Η Ελένη έφτασε ως τα προημιτελικά στα μονά, ενώ ως τα προημιτελικά στα μονά έφτασε και ο Νικόλας Χατζηαβραάμ.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2024 στην κατηγορία των "διπλών" U16 στέφθηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Αντισφαίρισης του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ & του "Karaproimos Coaching Team" ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Λάρισα φτάνοντας επίσης μέχρι τα προημιτελικά και τις καλύτερες οκτώ(8) αθλήτριες στην κατηγορία των μονών στο ίδιο τουρνουά..

 

Η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια της πόλης μας συνεργάστηκε με την Αιμιλία Πάντου (Τεν.Ακαδ.Κρήτης) ξεκινώντας τη διεκδίκηση και τελικά την επικράτηση από το Νο4 του ταμπλό..

Τα δύο κορίτσια κέρδισαν στον 1ο γύρο τις: Βολονάκη Βασιλική & Δαψή Ελένη με 6-4, 6-1. Στον 2ο γύρο τις: Αντωνιουδάκη Μαριτίνα & Τσούγκα Αντιγόνη με 7-6(3), 3-6, 12-10

 

Στον 3ο γύρο των προημιτελικών τις: Λέκα Βενετία & Τσακίρη Αθανασία 6-4, 7-6(2). Στα ημιτελικά το Νο1 του ταμπλό τις: Ουσταμπασίδου Κατερίνα & Πρωιμάκη Μυρτώ 6-1, 7-6(4) για να φτάσουν στον τελικό όπου μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι επικράτησαν και του Νο2 του ταμπλό, των:  Αμουργιανού Χριστίνα & Γορανίτη Βασιλική με 6-4, 0-6, 10-6…

 

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες που πραγματοποίησε στην κατηγορία των μονών έφεραν την 16χρονη πρωταθλήτρια μας μέχρι τα προημιτελικά και τις οκτώ(8) καλύτερες αθλήτριες εκεί όπου αντιμετώπισε και έχασε από την μετέπειτα νικήτρια και Πανελληνιονίκη στα κορίτσια U16 Μυρτώ Πρωιμάκη ..

 

Μέχρι τα προημιτελικά και στους καλύτερους οκτώ(8) στα αγόρια U18 έφτασε ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΆΜ ...

 

Ο Καβαλιώτης Πρωταθλητής στο τελευταίο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ως Junior αθλητής ξεκίνησε από τη θέση No3 του ταμπλό και στον  1ο γύρο πέρασε με bye..

 

Στον 2ο γύρο αντιμετώπισε και κέρδισε τον Σταυρίδη Βασίλη με 6-1, 6-1 Στον 3ο γύρο αντιμετώπισε & κέρδισε τον

Ράμμο Οδυσσέα με 5-7, 6-1, 6-3 για να τον σταματήσει στα προημιτελικά και στους οκτώ(8) ο Νικόλαος Μακρής με 6-4, 6-0…

 

Ξεκούραση αποκατάσταση και προετοιμασία για νέες προκλήσεις στα έμπειρα χέρια του George Papandreou & Alternative Therapist Center" και προετοιμασία για τις Λυκειακές εξετάσεις οι επόμενοι στόχοι των Πρωταθλητών μας.”