γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α2 μπάσκετ γυναικών, διεξήχθη την Τετάρτη (24/04).

 

Οι Πάνθηρες Καβάλας ηττήθηκαν με 71-52 από τον Πιερικό στην Κατερίνη, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την καβαλιώτικη ομάδα.

 

Οι Πάνθηρες εδώ και καιρό έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, οπότε αυτό το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες και κάποιες πιο νέες αθλήτριες, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Αρίστιππος Χαντέλης, δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, ενόψει των αγώνων για τα πλέι οφ.

 

Η ομάδα της Καβάλας, θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Πανσερραϊκό. Τα παιχνίδια θα είναι σπουδαία ντέρμπι, και οι Πάνθηρες εδώ και καιρό προετοιμάζονται για αυτά.

 

Ότι και να συμβεί πάντως στα πλέι οφ, οι Πάνθηρες Καβάλας, είχαν μία εξαιρετική κανονική περίοδο, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο τερμάτισαν στην 3η θέση, και δείχνουν πως ο σύλλογος μεγαλώνει συνεχώς, χρονιά με χρονιά.

 

Πιερικός Αρχέλαος – Πάνθηρες Καβάλας 71-52

 

Διαιτητές: Δώνης-Τσαπόγα

 

Δεκάλεπτα: 19-11, 41-35, 57-44, 71-52

 

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Τελίδου 27(6), Μάντζου 13(1), Λάππα 2, Καρανικόλα 7(1), Ζαμάνη 9(3), Μπαγκλαρίδου, Ζαρκανέλα 4, Τσενεκίδου 4, Κιολέογλου 5(1), Σωπιάδου, Πιπερίδου, Γελαστοπούλου.

 

Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 10(2), Παναγιωτίδου 8, Μαραβέγια 4, Τριανταφύλλου 10, Πετρουσέφσκα 6, Μαμαλίγκατζη 10, Παπαδοπούλου 4, Πιστιόλα, Μοσχίδου, Δασκαλοπούλου.